Detoxtretreat 3+1 dagar (18-22 november 2021)Välkommen till en inre djuprengöring i den krispiga höstluften innan det är tid att vända sinnena inåt igen 🍁

Det är viktigt för hälsan att fasta emellanåt. Det ger kroppen möjlighet att släppa gifter och att regenerera celler och funktioner, något som den kan ha svårt att hinna med om den inte får en paus. Vi utsätts för väldigt mycket gifter i våra moderna liv, och det är viktigt att rensa kroppen kontinuerligt. Men det är lika viktigt HUR man fastar som ATT man gör det.

Du kommer lära dig ett effektivt och säkert sätt som du kommer att ha nytta och glädje av hela livet. Vi använder oss av filtrerat, joniserat Kangenvatten för att ge kroppen den bästa förutsättningen att detoxa 💦 Du kommer även att ha tillgång till diverse tillskott för att optimera reningen och välmåendet under processen.

Vi vattenfastar i en rofylld idyll i skogen utanför Höör. Vi fortsätter en fjärde dag där vi bryter fastan tillsammans på ett medvetet sätt och vi skräddarsyr efter ditt sätt att äta – carnivore, paleo eller vegan (och allt däremellan). För att få en djupgående fasta innehåller dagarna även:

💧mjuk yoga
💧lymfaktivering
💧yogisk tarmskjöljning
💧breathwork
💧möjlighet att lägga till individuell massage, CAV/RF- behandling och healingsession

Läs mer i eventet på facebook och välkommen att kontakta oss!

🍁